keskiviikko 12. marraskuuta 2008

Älkää tulko lähelle, en pidä teistä!

En voi mitään että tilanne on tämä. Meillä on seurakunnassa ruokailuja ja diakoniavastaanottoja työttömille. Tai vähävaraisille tai vähempiosaisille. Kuka mitenkin haluaa asian ilmaista.

Näissä tilaisuuksissa on aina vahtimestari paikalla varmistamassa ettei häiriökäyttäytymistä esiinny. Osallistujina on juoppoja, huumehörhöjä ja muuten sekaisin olevia. Yhteistä useimmille on että he haisevat. Piste. Niin vaan on. Tai sitten heillä on olevinaan asiaa heidän toiseksi parhaalle kaverilleen, srk:n vahtimestarille. Tullaan sönköttämään jotain aivan abstraktia bullshittiä. Ärsyttävää. Mustalaiset ovat oma lukunsa. Kauhea älämölö että kenellekään ei jää epäselväksi ketkä saapuivat. Lapset riehuvat ympäri taloa ilman kurin häivää. Ovat kai vähän parempia kuin muut osallistujat. Jos lasten tekemisistä huomauttaa, on heti rasisti.

Koko roskasakki saisi pitää sopivan etäisyyden. En halua olla liikaa heidän kanssaan tekemisissä. Enkä etenkään ole heidän kaverinsa. Työni hoidan ja se saa riittää. Minua ei kiinnosta tippaakaan heidän säälittävät elämänsä. Olen paha, tiedän.

1 kommentti:

Toimittajaopiskelija kirjoitti...

Moi syntinen suntio!

Olen toimittajaopiskelija ja tekemässä juttua liittyen kirkon työntekijöiden vakaumuksiin tms. Haluaisin haastatella sinua nimettömänä ja vaikkapa sähköpostitse. Miten vain parhaiten sopisi, jos ylipäätään sopisi mitenkään?

En tiedä, luetko näitä blogiisi tulleita kommentteja kuinka usein, mutta haluan ainakin koittaa, koska näkökulmasi on äärimmäisen kiehtova ja tärkeä.