keskiviikko 19. marraskuuta 2008

Joko se tuli?

Hain postin laatikosta. Tulin takaisin sisään ja vein tulleet postit oikeisiin paikkoihin. Jo riensi pahin kaikista hallelujaa-aamen työntekijöistä kysymään tuliko jo uusi Kotimaa-lehti?

En edes muista tuliko vai ei. Mutta hänelle tulee se auringonvarmasti myös kotiin. Kiire olisi ollut kuitenkin päästä lukemaan tuota julkaisua jo töissä.

Ärsyttää juuri se ylisuperhimo-uskovaisuus mitä joillakin työntekijöillä on. Niin vahvana että vieraantuvat jo normaalista elämästä. Kaikki pyörii vain Herramme Jeesuksen Kristuksen ympärillä. Miten voisi edistää evankeliumin viestiä ja toteuttaa omalta osaltaan Jeesuksen lähetyskäskyä.

*Hmm... Lähtisikin toteuttamaan sitä vaikka Itä-Udmurtiaan ja pysyisi siellä Taivaan valtakunnan maanpinnalle laskeutumiseen saakka. Lähetystyö kun tuntuu olevan universumin tärkein asia hänelle.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mielestäni Kotimaa on oikein hyvä yleiskirkollinen lehti, mutta ei se kyllä mikään ylisuperhimouskovaisten aviisi ole. Toisinaan sitä arvostellaankin juuri "hengettömyydestä" ja liiallisesta yhteiskunnallisuudesta. Huh. Ihan hyvä, että meillä on lehti, jossa on muutakin kuin pelkkiä hartauskirjoituksia.

syntinen suntio kirjoitti...

Eihän tässä oikeastaan ollutkaan oleellista mikä lehti oli kyseessä...

Kotimaa on kyllä kirkollemme tulevista lehdistä ehkä lähinnä ns. tavallista lehteä, se myönnettäköön.

Anonyymi kirjoitti...

No ei ehkä ollutkaan, mutta halusinpa nyt kuitenkin kommentoida ;)